Sysäys koko yrityksen perustamiseen lähti hikiseltä ostosreissulta, kun yritin ostaa t-paitaa. Kahlasin läpi monet myymälät, sovitin ja sovitin ja sopivaa tuotetta ei vaan löytynyt. Ärsytti, väsytti ja masenti. Väärä materiaali, karmea printti, HIRVEÄ malli, huono laatu. Päätin, että tehdään sitten t-paita ja toppi itse. Tehdään kunnon mitoituksella, hyvästä laadusta ja ajatonta, ei vain t-paitoja vaan luottovaatteita. Tässä siis tarina ensimmäisten myyntiin tulleiden tuotteiden taustalla.

Minulle on sanottu monesti, tähän tyyliin: Jaahas, ajattelit sitten tehdä t-paitoja, joita kaikki muutkin tekevät. Aika kova kilpailu sulla, onnee vaan matkaan. Jep. Otin kyllä suuren haasten, mutta päätin tehdä näitä lähes jokaiseen vaatekaappiin kuuluvia vaatteita, koska niitä arvostetaan liian vähän. T-paita on kulutuskulttuurin ruumiillistuma, kertakäyttövaate, joka nostetaan usein otsikoihin kun puhutaan vaatetuotannosta ja sen epäkohdista. KUDE tarjoaa vaihtoehdon, luottovaatteen.

Meinasin aloittaa vain mustilla tuotteilla, mutta järjestin mielenkiinnosta äänestyksen väreistä täällä blogissa jo aikaa sitten. Sain vahvistusta kahden muun värin tarpeelle ja nyt tuotannossa onkin kaunis sininen KUDE T ja upea lämmin oranssi KUDE Top!

Näitä luottovaatteita suunnitellaan ja mietitään suurella sydämellä ja rakkaudella. Kuuntelemalla ja kommunikoimalla. Avoimesti ja ammattitaidolla.

Annetaan arvoa ja rakkautta luottovaatteillemme, niille vanhoille ja harkituille uusille!