Kuvasimme alkuviikosta KUDE® vaatemalliston tuotteita ja uusia fiiliskuvia mahtavassa naisporukassa nauru raikuen. Samaan syssyyn astuin itsekin malliston suunnittelijana linssin eteen, koska halusin näyttää vaatteiden monipuolisuuden. KUDE® malliston vaatteilla olen voinut piilotella pitkään pahenevaa keskivartalolihavuuttani, mutta nyt tulos alkaa olla jo arvattavissa; 7kk paisuttelu on viimeistelyä vailla! Perheeseemme on tulossa heinäkuussa yksi jäsen lisää, kahdesta tulee kolme.

KUDE_leija-paita2

Leija- paita sallii vyörätön turpoamisen 😉

En ole joutunut ostamaan erikseen äitiysvaatteita(paitsi yhdet housut), koska vaatekaapissa jo olevat suosikit ovat palvelleet niin hyvin! Leija- paita ja Hertta- mekko sekä Hilda-tunika ovat olleet tiuhaan päällä ja näistä kuvista näette, että vaatteisiin todella mahtuu 7kk:n raskausmaha! Ja sitä ennen pystyin peittelemään turpoavaa vyörätöä hyvin pitkään vaatteiden alla, monikäyttöistä vai mitä?! En halunnut ostaa erikseen raskausvermeitä, koska vaatteiden täytyy olla monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä. Yllätyin itsekin, että olen voinut käyttää samoja lempivaatteita tähän asti!

KUDE_hertta-mekko

Olen käyttänyt samaa mekkoa ennen raskautta ja nyt jopa seitsemännellä kuulla mekko toimii hyvin!

KUDE_hertta-mekko2

Hertta- mekkoon on helppo yhdistellä asusteita (ja piilottaa maha)!

Tulevia muutoksia KUDE® vaatemerkin kannalta tai asiakkaan näkökulmasta? Oikeastaan toiminnassa ei tapahdu kovin suuria muutoksia ulospäin. Pääasiallinen myyntikanavamme, oma verkkokauppa, toimii normaalisti 24/7. Asiakaspalvelu ja tilausten lähetys keskitetään yhteen-kahteen päivään viikossa alkaen 9.6..

Yksinyrittäjänä pyöritän koko Kude Design Oy:n arkea suunnittelusta tuotannon organisointiin sekä verkkokaupan päivityksistä tilausten lähetyksiin. Tämän vuoksi en pysty entiseen tahtiin tuomaan uusia tuotteita mallistoon. KUDE® mallistoa tiivistetään äitiysvapaani ajaksi. Tämä tarkoittaa, että jotkin tuotteet jäävät toistaiseksi pois mallistosta. Näitä tuotteita myydään niin pitkään kuin niitä on, tässä pari vinkkiä: VEKKI- neuleliivi, miesten t-paidat, Perho- paita.

KUDE vaatevalmennukset jäävät kokonaan tauolle äitiysvapaan ajaksi.

Toivon kovasti, että jaksatte pysyä mukana tämän murrosvaiheen! Voit olla minuun yhteydessä mikäli mieleen tulee kysymyksiä malliston saatavuuteen tai yrityksen toimintaan liittyen: outi.pakarinen@kude.fi

T. Outi -toimitusjohtaja/vaatesuunnittelija