Koska haluan pystyä tarjoamaan hinta-laatusuhteeltaan järkeviä tuotteita sekä jatkuvuutta! Vaatetusalan yrityksen alkutaivalta voisi vähintäänkin kuvailla kalliiksi. Kuluja tulee ennakkopainotteisesti ja tuotevalikoiman suuruudesta riippuen tarvittavan rahan määrä voi kasvaa huimiin summiin. Mediassa on ollut paljon esillä vaatteen kustannusrakenne ja mistä tuotteessa oikeastaan maksaa.  Mitä enemmän portaita ketjussa on, sitä kalliimmaksi tuote muodostuu. Aivan alusta asti olen päättänyt myydä tuotteitani suoraan asiakkaille joko oman verkkokaupan tai myyntitapahtumien kautta, jotta kustannusrakenne ei karkaisi käsistä tuotettaessa pieniä eriä vaatteita.

Verkkokauppa on haastava myyntikanava ja olen käyttänyt paljon aikaa saadakseni siitä laadukkaan, toimivan ja luotettavan. Käyttämämme verkkokauppapohja on suomalaisen Sidian Oy: n kädenjälkeä ja verkkokaupan helppokäyttöisyys ja luotettavuus olivat kumppanin valinnassa tärkeimmät kriteerit (Oli tietenkin myös mukavaa, että yrityksen majapaikka on kotikaupungissani Joensuussa). Verkkokaupan rakentamisessa on käytetty paljon huomiota turvallisuuteen ja maksutapahtumien on erityisesti oltava turvallisia, siitä en tingi lainkaan vaikka se aloittavalle yritykselle onkin melkoisen suuri kustannus.  Maksut tapahtuvat myös suomalaisen palveluntarjoajan Paytrail Oy:n kautta, joka panostaa turvallisuuteen maksutapahtumissa ja on jo pitkään toiminut luotettava yritys.

Tarjoan tuotteita teille verkkokaupan kautta, jotta yrityksen rahat(lue minun) eivät hupenisi kiinteisiin kuluihin vaan luottovaatteisiin, joilla on jatkuvuutta. Verkkokauppa, koska voin toimittaa tuotteita ympäri Suomen, Kehä3 ulkopuolelle ja ympäri Eurooppaa. Verkkokauppa, koska se on ketterä ja mobiili!

http://shop.kude.fi/