Blogissa on ollut jonkin aikaa hiljaisempaa kun olen keskittynyt yrityksen perustamiseen liittyviin seikkoihin. Projekti alkaa olemaan siinä vaiheessa, että yrityksen perustaminen on lähempänä kuin ajattelinkaan, loppuvuodesta kaiken pitäisi jo pyöriä. Innostavaa ja jännittävää, kaasu on ollut pohjassa koko ajan, mutta käsijarru päällä.

Yrityksen missio eli elämäntehtävä on Positiivinen kapina kertakäyttökulttuuria ja tylsää elämää vastaan. Sen ympärille olen kehittänyt KUDE tuotemerkin ja nyt lisäksi kuluttajavalmennuksen, joka tähtää suunnitelmallisempaan ja toimivampaan vaatekaapin sisältöön. Tulen kertomaan valmennuksesta lähiaikoina lisää, konsepti on työn alla ja testauksessa.

Sivustolle tullaan liittämään tulevaisuudessa myös englanninkieliset sivut ja alan kirjoittamaan tiivistelmiä nyt myös englanniksi.

Briefly in English //
I’m also starting to write shortly in English. At this moment I’ve been focusing in issues that consern all the details in establishing a company in Finland. By the end of this year the big wheel will be turning, at last.

Companys missio is Positive rebellion against disposable culture and dull life. Company will offer trademark KUDE and also consumer coaching that aims for planned and more functional wardrobe. I’ll tell more about the coaching soon, now the consept is in process and in testing.