Minkä värinen t-paita vaatekaapistasi puuttuu?  Nyt pääset vaikuttamaan tuotantoon menevän tuotteen väriin ehdottamalla oman värisi t-paidalle. Aivan sama onko väri “muodissa” vai ei, nyt kysytäänkin sitä, mitä juuri sinä haluat! Musta on jo valittu tuotantoon, tottakai, mutta haluan tuotantoon myös toisen värin, jonka päättämiseen te saatte osallistua! Älä siis ehdota mustaa. Jätä ehdotuksesi blogisivulle kommentit kenttään, jonne jätät myös sähköpostiosoitteesi. Kaikki ehdotukset julkaistaan blogissa, mutta sähköpostiosoitteesi ei näy sivustolla muille.

Jos haluat, kerro myös mitä vaatekaapin luottovaatteita kaipaat omaan kaappiisi. Kun kerrot, voin kaipauksen kohteen vaikka toteuttaakin!

1. Ehdota väri.

2. Kerro mitä vaatekaapin luottovaatteita kaipaat omaan kaappiisi.

Äänestysaika päättyy 4.8., jonka jälkeen arvon voittajan. Voittaja saa tuotteen ensimmäisestä tuotantoerästä ja häneen otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostilla tarkempien tietojen saamiseksi (koko, osoite yms.).

KUDE t-paita on malliltaan ihanan naisellinen. Siinä on väljyyttä juuri oikeissa kohdissa! Malli on istuva rinnan kohdalta ja helmasta hieman väljempi kuin perus t-paidat yleensä. Helman pituus on sopiva, jotta se peittää mukavasti takapuolta ja hihat hyvän pituiset, jotteivät allit tursu. Materiaalina tulee olemaan orgaaninen puuvilla, jossa on hieman elastaania. Kuva on luonnos, joten se on viitteellinen ja suuntaa antava.