Miettiessäni, miten voisin auttaa ihmisiä konkreettisesti kapinoimaan kertakäyttökulttuuria vastaan, sain idean. Voisin tarjota omaa ammattitaitoani kuluttajien avuksi, jotta arjen vaatehaasteisiin voisi saada henkilökohtaista apua. Autoin muutossa perheenjäsentäni karsimaan vaatekaappia ja huomasin, että kaapin sisältö oli vuosien saatossa paisunut ja paisunut. Keskusteltuani useampien ihmisten kanssa heidän vaateongelmistaan huomasin, että ihmisillä on usein ongelmana mm. liian täysi ja sekalainen vaatekaappi, jonne ostetaan vaatteita ilman sen suurempia suunnitelmia. KABOOM ja päätin testata vaatekaappien räjäyttämistä!

Nyt usean testiräjäytyksen jälkeen olen vakuuttunut, että vaatevalmennukselle on tarvetta ja siitä on oikeasti hyötyä kuluttajille sukupuoleen katsomatta. Hyvin tiiviisti sanottuna, tarkoituksena on löytää oma punainen lanka pukeutumiseen ja löytää se omasta vaatekaapista hyödyntäen omia jo olemassa olevia vaatteita. Kyseessä EI ole tyylikonsultointi vaan valmennus, jossa lopputulemana on suunnitelmallisempi vaatekaapin sisältö ja suuntaviivat, joiden mukaan edetä (tietenkin riippuen määritellyistä tavoitteista).

Saan itse äärettömän hyvän mielen, kun löydämme yhdessä aarteita ihmisten vaatekaapeista ja näen oivalluksen ihmisten kasvoilla. Meillä ei ole varaa ostaa enää yhtään hutiostoksia vaatekaappiimme kun ajattelemme ympäristöämme. Siispä suunnittele ja pohdi ennen kuin ostat! Vaatekaapistasi saattaa löytyä kätkettyjä aarteita! Wear more, buy less!

Olisiko sinulla kiinnostusta tällaiselle palvelulle? Kommentoi ja ehdottele vapaasti!

Lisätietoja löydät sivustolta kohdasta valmennus:
http://www.kude.fi/valmennus