KUDE Studio & Shop Helsingin Tapanilassa on otettu todella hienosti vastaan! Oma myymälä on ollut pitkäaikainen haaveeni tukemaan parempia asiakaskohtaamisia sekä verkkokauppaa. Sopiva tila upeasta vanhasta rakennuksesta tupsahti kuin tilattuna syliin. Myymälä aukesi syyskuussa 2018 ja loppuvuosi menikin melkoisessa mylläkässä, positiivisessa kiireessä.

Tässä on hieman opettelemista uuden äärellä, niin myymälän pyörittämisessä, kuin yrittäjän elämässäkin, kun kotona häärii nyt toimelias 1v5kk neiti. Olen todella kiitollinen teidän asiakkaiden kärsivällisyydestä tämän kaiken uuden äärellä. Pyrin saamaan itselleni apukäsiä pian, koska nyt en enää pysty venymään töissäni aivan loputtomiin vaikka työtäni rakastankin. Verkkokauppa toimii edelleen normaalisti ja palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen!

Myymälä sijaitsee Helsingissä aivan Tapanilan juna-aseman vieressä, joten meille pääsee kätevästi myös junalla. Eteen pysähtyy bussi nro 74 ja edessä on parkkipaikkoja. Naapurissa on hurmaava ja puuntuoksuinen Tapanila Store sekä vastapäätä pullantuoksuinen Rönttösrouva maukkaine leipomuksineen. Useita syitä saapua Tapanilan myymäläämme 😉

Myynnissä meillä on oman KUDE vaatemerkin lisäksi kotimaisten pienyritysten laadukkaita asusteita sekä neuleita. Otan mielelläni vastaan myös toiveita, mitä meillä pitäisi olla myynnissä?

KUDE Studio & Shop, Päivöläntie 15, 00730 HKI. Voit olla meihin yhteydessä: info@kude.fi

Tervetuloa! T. Outi, vaatesuunnittelija/yrittäjä

KUDE Studio & Shop majailee aivan ihanassa rakennuksessa!
Saatat löytää meidät molemmat myymälältä hääräämästä 🙂