KUDE

KUDE® – Suunniteltu Suomessa, kurveja kunnioittaen!

KUDE® vaatemallisto tarjoaa helposti yhdisteltäviä vaatekaapin kulmakiviä, jotka tekevät arjesta juhlaa. Perustin yritykseni Kude Design Oy vuonna 2013 perusajatuksenani kapinoida kertakäyttökulttuuria vastaan suunnittelemalla vaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Huomasin, että oli olemassa iso joukko kaltaisiani kurvikkaita naisia, jotka eivät löytäneet vaatekaupoista hyvin istuvaa ja hyvännäköistä, eettiset ja ympäristötekijät huomioivaa vaatetta. Halusin keskittyä arkivaatteisiin, perusvaatteisiin, joita ihmiset pitävät useimmin päällänsä.

Malliston kaavoituksessa olen kiinnitänyt erityistä huomiota kurvikkaaseen suomalaiseen vartaloon. Kurvikas vartalo voi olla kokoa S tai XXXL, eri kokoiset ovat eri mallisia ja tämä seikka usein unohdetaan. Yksinkertaiselta näyttävä vaate on haastavin, silloin kaiken täytyy olla kohdallaan istuvuudessa. Haluan suunnitella vaatteita, joissa ihmisillä on hyvä olla, ne voi unohtaa. Tällöin vaate tukee kantajaansa, sitä ei tarvitse ajatella koko aikaa, vaan voi keskittyä päivän oleellisiin asioihin tietäen, että näyttää hyvältä.

KUDE Design_2016_logot_kuvaaja Teemu LautamiesVaatteet valmistetaan eettisesti laadukkaista materiaaleista. Mallisto kehittyy Designing by listening- periaatteella, eli kuuntelemme asiakkaitamme. Monet värit ovatkin tulleet mallistoon Facebook- äänestysten perusteella ja mallistoon on lisätty kokoja asiakkaiden toiveiden mukaan. Asiakkaat ovat suurin inspiraation lähteeni, meillä on maailman ihanimmat asiakkaat!

Nauru pidentää ikää ja sitä pyrimme tekemään tehokkaasti aina kohdatessamme 😉 Liity ihmeessä KUDE Facebook- sivujemme porukkaan, niin pääset seuraamaan eturivissä tekemisiämme sekä saat tiedon uusista tuotteista ensimmäisten joukossa! Tutustu omassa verkkokaupassamme mallistoon ja upeisiin suosikkituotteisiimme: shop.kude.fi

Valoa päivääsi ja tervetuloa osaksi KUDE® Voimatar- klaania! Arvosta itseäsi ja vaatteitasi.

Outi_P_Iloisin terveisin, Vaatesuunnittelija Outi Pakarinen

Kude Design Oy
Y-tunnus: 2585497-7
KUDE Studio & Shop: Päivöläntie 15, 00730 Helsinki

email: info(@)kude.fi

Yhteystiedot

Kude Design Oy

KUDE Studio & Shop: Päivöläntie 15, 00730 HKI

AUKIOLOAJAT: Tarkastathan aukioloaikamme FB-sivuiltamme

info@kude.fi
puh. 040-5732946

Mediapankki ja kuvia tiedotusvälineiden käyttöön

Y-tunnus: 2585497-7