KUDE Vaatevalmennukset Helsinki

KUDE ® Vaatevalmennukset nyt Helsingissä!

Olemme saaneet käyttöömme upeat Teho-Opiston tilat Kaisaniemestä ja KUDE Vaatevalmennukset tulevat vihdoin ”isolle kirkolle”! Voit käydä ensin kuulostelemassa touhua sekä ideologiaa luennolla ja edetä halutessasi työstämään aihetta pienryhmään.

Mitä sinun vaatekaapillesi kuuluu?

KUDE ® Vaatevalmennusluento herättelee näkemään pukeutumisen ja vaatteet uudella tavalla. Tunnin keskustelevan luennon jälkeen saat uusia näkökulmia ja tapoja ajatella pukeutumista sekä vaatteita. Pukeutuminen ei ole pelkkää pintaa, vaan se on syvällinen ja laaja aihealue, josta keskustellaan aivan liian vähän. Luennolla avataan muotikoneiston toimintaa ja sen vaikutusta ostokäyttäytymiseemme sekä pukeutumiseemme. Kerroksellisuuden teorian kautta pohditaan kuinka sisin heijastuu pukeutumisen viestiksi. Loppuun on varattu puoli tuntia kysymyksille ja keskustelulle.

AIKA: TI 14.4.2015 klo 17.30-19.00

HINTA: 29€ / hlö (sis. alv24%). Hinta sisältää kahvin tai teen.

PAIKKA: Teho-opiston tilat Kaisaniemessä, Vilhonkatu 4 c (sisäpiha, 4krs)

RYHMÄN KOKO: max. 15 hlö.

ILMOITTAUTUMINEN: viim. 10.4.2015, outi.pakarinen@kude.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

KUDE ® Vaatevalmennuksen pienryhmässä pureudutaan mm. yleiseen haasteeseen: Vaatekaappini on liian täynnä, muttei mitään päälle laitettavaa. Pienryhmävalmennuksessa aihetta käsitellään ohjatusti keskustelemalla sekä tekemällä kotitehtäviä. Pienryhmä kokoontuu kaksi kertaa (2 x 1,5h). Ensimmäisellä kerralla käsitellään oman punaisen langan löytämistä pukeutumiseen. Toisella kerralla käydään käsiksi vaatekaapin sisältöön ja suunnitelmallisuuteen; kuinka oma vaatekaappi kannattaa käydä läpi ja kuinka siitä rakennetaan toimiva kokonaisuus.

AIKA: 21.4. TI + 5.5. TI klo 17.30-19.00

HINTA: 80€ / hlö (sis. alv24%). Hinta sisältää 2 x 1,5h ohjatut pienryhmät, kahvia tai teetä, tehtävämateriaalin.

PAIKKA: Teho-opiston tilat Kaisaniemessä, Vilhonkatu 4 c (sisäpiha, 4krs)

RYHMÄN KOKO: 6 – 10 hlö.

ILMOITTAUTUMINEN: viim. 17.4.2015, outi.pakarinen@kude.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

KUDE_PR HKI_web_1

 

← Takaisin uutisiin