Uusi KUDE verkkokauppa on auki!

Verkkokauppamme osoite on edelleen sama, shop.kude.fi ja voit edelleen tilata heposti mallistomme tuotteita verkosta. Ainoa muutos, joka koskettaa rekisteröityneitä asiakkaitamme, on edellisen kaupan henkilökohtaisten tilien lakkauttaminen. Voit luoda uuden tilin uuteen kauppaamme aivan samalla tavalla kuin aiemmin ja näin pääset seuraamaan tulevien tilausten tilannetta.

Samalla nostimme hieman postikuluja, koska Postin kulut meille ovat nousseet jo pitkään emmekä ole niitä siirtäneet kuluttajahintoihin. Postikulut löydät tämän linkin takaa.

Toivottavasti uusi kauppamme palvelee edellistäkin paremmin! Kuulemme tietenkin aina kehitysideoita ja kommentteja teiltä! Niitä voitte laittaa osoitteeseen: info@kude.fi

Vaihdoimme verkkokauppapohjaamme 11.11.16, koska edellistä pohjaa ylläpitävä yritys lopetti pohjan ylläpidon. Olimme kovin tyytyväisiä edelliseen kaupaamme, joten toivomme, että löysimme yhtä mahtavan yhteistyökumppanin kotimaisesta MyCashFlow yrityksestä! Maksukanavia hallinnoi edelleen luotettava ja kotimainen toimija Paytrail.

← Takaisin uutisiin