ILMAINEN toimitus yli 120 € tilauksiin!

ASIAKASPALVELU JA MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA palvelee 24/7 ja pakkaamme tilauksia ti, to & la. Pakkauspäivänä klo 12 mennessä saapuneet tilaukset ehtivät vielä saman päivän postiin.

  • Mikäli olet palauttamassa tai vaihtamassa, laita meille sähköpostia. Näin voimme tarkastaa, että vaihdettavaa tuotetta löytyy ja osaamme odottaa lähetystäsi.
  • Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostitse: info@kude.fi
  • Käsittelemme yhteydenotot myymälän aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä. Maltathan odottaa vastausta etkä ole yhteydessä usean kanavan kautta, tämä hidastaa meidän työtämme :)

KUDE MYYMÄLÄ sijaitsee samassa tilassa verkkokaupan varaston kanssa. Myymälästä löydät kaikki verkkokaupasta löytyvät tuotteet ja saat ostoksesi heti mukaan. Mikäli et löydä jotakin tuotetta tai kokoa verkkokaupasta, se on luultavasti loppu tai sellaista ei olekaan. Voit tiedustella tuotteita myös etukäteen sähköpostitse. Tervetuloa tutustumaan ja sovittamaan!

KUDE myymälän ja asiakaspalvelun aukioloajat MAALISKUU 24:

  • VKO 10: ti, ke, to klo 12-17, la klo 11-14
  • VKO 11: ti, ke klo 12-17, YSMYT: pe/12-18, la/10-16, su/11-16
  • VKO 12: ti, ke, to klo 12-17, la klo 11-14
  • VKO 13: ti, ke, to klo 12-17 (pääsiäisviikko)

Mikkolantie 1 A, 00640 Helsinki/Oulunkylä(Helsinki Fashion House). Kehä 1 lähellä. Rakennuksen edessä on paljon ilmaisia asiakaspaikkoja. Pääovesta rappuset ylös, oikealle ja seuraa ison punaisen kyltin ohjeita!

VASTUULLISUUS

Olemme kauttaaltaan vastuullinen yritys. Vastuullisuus näkyy tuotannossa, laadussa sekä yritystoiminnassa. Kannamme vastuumme ja maksamme veromme.

LUOTETTAVUUS

Pidämme lupauksemme! Käytämme kotimaisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita verkkokaupan ja maksutapojen ylläpitoon.

LOISTAVA ASIAKASPALVELU

Saamme loistavaa palautetta asiakaspalvelustamme, asiakkaat ovat meillä ykkönen ja asiakaspalvelu sydämen asia!

HYVÄ MIELI

Pyrimme aiheuttamaan hymyä ja iloa tuotteilla, somessa sekä asiakaspalvelussa! Käytämme kuvissa erilaisia ihmisiä ja välitämme erilaisuuden ilosanomaa.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit