ILMAINEN toimitus yli 120 € tilauksiin!

KUDE 10 vuotta - Joulukuu on juhlakuu

Joulukuun 11. päivä tuli kuluneeksi 10 vuotta siitä kun yritykseni Kude Design Oy rekisteröitiin kaupparekisteriin. Näiden kaikkien tuulisten ja epävarmojen vuosien jälkeen olen äärettömän kiitollinen, että yritykseni on vielä toiminnassa. Olen joutunut miettimään ja mitoittamaan toimintaa aivan eri tavalla kuin aluksi suunnittelin ja jatkuvaan muutokseen on ollut pakko tottua.

Yritystäni ei olisi ilman teitä! Jokainen ostos on pitänyt minua ja perhettäni leivän syrjässä ja olen pystynyt työllistämään toisia yrittäjiä. Olen maksanut alvit ja verot, täyttänyt viranomasimääräyksen tunnollisen tarkasti ja ylpeydellä. Vastuullinen yritys on muutakin kuin vastuullisesti valmistettu tuote, yrityksen täytyy myös käyttäytyä vastuullisesti ja hoitaa velvollisuudet.

Kuten pidempään yritystäni seuranneet tietävät, että en perusta alennusmyynteihin eikä se ole koskaan ollut yritystoiminnan keskiössä - mutta nyt teen poikkeuksen ja haluan tarjota teille mahdollisuuden satsata kestäviin vaatekaapin kulmakiviin synttärihinnoin. Klikkaa siis tutustumaan erikoishintaisiin tuotteisiin Viimeiset aarteet -sivulle! Lahjani minulta teille, kiitos kun olette olemassa ja pysytte matkassa mukana.

Kiitollisena, yrittäjä ja vaatesuunnittelija Outi <3

VASTUULLISUUS

Olemme kauttaaltaan vastuullinen yritys. Vastuullisuus näkyy tuotannossa, laadussa sekä yritystoiminnassa. Kannamme vastuumme ja maksamme veromme.

LUOTETTAVUUS

Pidämme lupauksemme! Käytämme kotimaisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita verkkokaupan ja maksutapojen ylläpitoon.

LOISTAVA ASIAKASPALVELU

Saamme loistavaa palautetta asiakaspalvelustamme, asiakkaat ovat meillä ykkönen ja asiakaspalvelu sydämen asia!

HYVÄ MIELI

Pyrimme aiheuttamaan hymyä ja iloa tuotteilla, somessa sekä asiakaspalvelussa! Käytämme kuvissa erilaisia ihmisiä ja välitämme erilaisuuden ilosanomaa.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit